Part of the Team

politica confidentialitate

Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulație a acestor date, SC AES Tools SRL  ( www.aes.ro) are obligația de a administra in condiții de siguranța si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Site-ul echipamentevulcanizare.ro  este operat de societatea AES Tools SRL  , cu sediul in Sos Berceni 8  Sector 4, Bucuresti, înscrisa in Registrul Comerțului cu numarul J40/10267/2020, CUI 42944608

SC AES Tools SRL  ( www.aes.ro) este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteți.

De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu următoarele scopuri:

Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;

Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;

Pentru a va oferi acces la funcționalitățile site-ului in calitate de utilizator înregistrat;

Pentru administrarea site-ului

Pentru analiza si îmbunătățirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicității pe care o desfășuram;

Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promoții;

Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări in site, contul de utilizator, etc);

Pentru a va transmite oferte, promoții, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea SC AES Tools SRL  ( www.aes.ro), in cazul in care v-ați exprimat acordul in acest sens.

Ce vom face cu datele

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societății. Găzduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul României.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relații de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora si numai in scopurile menționate in acest document. Informațiile solicitate in cazul plaților online intra sub incidenta condițiilor de utilizare a procesatorilor de plați, iar SC AES Tools SRL  ( www.aes.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Vom dezvălui informații daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apară drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvăluim informațiile dvs. pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când consideram, cu buna credința, ca avem obligația de a face acest lucru in conformitate cu legea.

Cat timp păstram datele

Vom stoca informațiile dvs. atât timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerința legala, le vom stoca doar atât timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitări trimise către SC AES Tools SRL  ( www.aes.ro) prin email la adresa office@aes.ro sau utilizând opțiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteți solicita anularea contului de utilizator si ștergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le deținem in scop de marketing le vom păstra pana in momentul in care ne anunțați ca nu mai doriti sa primiți aceste informări.

Care sunt drepturile dvs.

In cazul in care considerați ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deținem sunt incorecte sau incomplete, aveți posibilitatea sa solicitați consultarea, rectificarea sau ștergerea acestor informații. Ne puteți contacta in acest sens prin email la adresa aes.echipamente.ro .

In cazul in care doriti sa reclamați modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactați pe email la adresa aes.echipamente.ro. Vom analiza reclamația dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.